Hvem er jeg? Hvad har vi lavet den første uge?
Hvem er jeg?
Ja hvem er jeg?
Mit navn er Natasja. jeg er 18 år gammel. Ved siden af min kokke uddannelse, arbejder jeg som tjener i Hammel.
Jeg bor i Viborg.
I Viborg bor jeg sammen med min mor. Ja så tænker i nok, hvorfor går du så i skole i Århus når du bor i Viborg. Jamen ser du - jeg har det bedst i Århus, der er mange flere man kender, og ja Århus er jo bare en fantastisk by.
I starten ville jeg faktisk ikke være kok. Jeg gik på efterskole hvor jeg havde en drøm om ar blive landmand. Fik det desværre dårligt, havde det ikke godt med at være der nede.
Det førte mig dertil hvor jeg er i dag.
Jeg har valgt Gastronom uddannelse fordi jeg elsker at laver mad, og man kan altid gøre det bedre. Men også fordi det er sådan et stort fag som det er.
For når du er udlært kok, kan du tage den videre til bager, konditer og tjener og meget længere ud.
Mit navn er Natasja. jeg er 18 år gammel. Ved siden af min kokke uddannelse, arbejder jeg som tjener i Hammel.
Jeg bor i Viborg.
I Viborg bor jeg sammen med min mor. Ja så tænker i nok, hvorfor går du så i skole i Århus når du bor i Viborg. Jamen ser du - jeg har det bedst i Århus, der er mange flere man kender, og ja Århus er jo bare en fantastisk by.
I starten ville jeg faktisk ikke være kok. Jeg gik på efterskole hvor jeg havde en drøm om ar blive landmand. Fik det desværre dårligt, havde det ikke godt med at være der nede.
Det førte mig dertil hvor jeg er i dag.
Jeg har valgt Gastronom uddannelse fordi jeg elsker at laver mad, og man kan altid gøre det bedre. Men også fordi det er sådan et stort fag som det er.
For når du er udlært kok, kan du tage den videre til bager, konditer og tjener og meget længere ud.
Hvad har vi lavet den først uge?
Ja nu har vi jo været i gang i en uge.
Vi mødte op Mandag kl. 10. Hvor vi fik diverse info.
Tirsdag: stod vi i køkkenet for vi skulle lave 3 retters menu til os selv.
Onsdag: Var vi også lidt i køkkenet. Vi dækkede borde op, anrette maden. Vi spiste og rodet op derefter
Torsdag skulle vi møde kl 9 hvor vi spiste morgenmad sammen og derefter igang med Temabulding, hvor vi blev rystet mere sammen.
Fredag havde vi teori i 8 timer, hvor vi lærte om de forskellige tilberednings metoder
- Stegning
- Ovenstegning
- Pandestegning
- Sautering
- Stegning på grill
- Friturestegning
- Dampning
- Braisering
- Kogning
- Pochering
- Blancering
Derefter lavede vi nogen regler for hvordan vi skal være i klasen, så vi alle sammen kan holde ud og være der.
Her kommer der nogen billeder af det mad vi lavede Onsdag d 16/8-2017
Kan ikke huske hvad de retter hedder, så håber i overlever
Forret Hovedret Dessert.
Håber i får en rigtig dejlig dag.- Natasja
Kommentarer
Send en kommentar