Kylling i wok - Jævnemetoder - Borddækning

Kylling i Wok - Nudler og Savojkål

Idag har vi lavet kylling i wok, og det smagte bare super godt.

Skriv endelig hvis i vil have en opskrift.

Vi brugte: 
Kylling
Gulerødder
Porrer
Nudler
Limesaft
Soyasauce
Olie
Savojkåls-blade











Jævnemetoder

Vi har også lavet 3-4 forskellige sovs

- Blond roux
- Lys roux
- Mørk roux
- Burre Manier
Det var super sjovt og prøve og lave sovs på en anden måde, ihvertfald end den man plejer at lave. Lys og mørk Roux skulle også laves i ovn, og man bare sådan - øhh what? en sovs i oven. Og ja det var så rigtig, men også lidt mærkeligt, men desværre blev vi helt færdig med det. Vi kommer sandsyneligvis til at lave dem igen på et eller andet tidspunkt 






Vi lærte også hvordan skulle forholde os når vi skære i de forskellige ting, synes det var lidt mærkeligt når man ikke er vand til det.
Men øvelse gør mester som man siger. Selvfølgelig skar man sig også.








Stramler  -  Juillienne
Små firkanter - Brunoise
Større firkanter - Miripoix 





Borddækning 

Vi har også i dag lært at dække borde op pænt, da vi skal server for nogen ældre mennesker på fredag. Det var sjovt nok, selvom man er vand til det, da man jo er tjener ved siden af uddannelsen.

Her får i lige et billede af det bord min gruppe dækkede op. Det bliver selvfølgelig pænere på fredag når der kommer due på og alt er pudset og gjort klart 




- Natasja 



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hvem er jeg? Hvad har vi lavet den første uge?

Food festival, og mad