Food festival, og mad
Hej Bloggen
Det er godt nok længe siden jeg har skrevet et opslag, og det er jeg godt nok meget ked af det over.
Men nu kommer der heldigvis et opslag.
De sidste 2 ugers tid har vi mest siddet på skolebænken.
Men vi har også være på Food Festival d. 1-3 september. Det var virkelig en opleves for livet. Havde morgenvagt lørdag og en aftensvagt søndag. Jeg stod i Tulip teltet. Vi solgte Bacon toast, lavet ud af bacon mayo, cheddar ost og selvfølgelig bacon.
Vi havde også lavet smags prøver med rodfrugt mos med bacon oven på.
I dag d 8/9 har været en lang men utrolig god dag. Vi mødet ind kl 10 og fik først fri kl 17:15 men sådan er det jo at være i denne branche.
Først havde vi om fødvarehygiejne, som var helt utrolig sjov, fordi vores dejlig lærer lavede lidt sjov ind imellem.
Derefter skulle vi ud i køkkenet og lave Kalve sauté marengo med kartoffel-sellerimos og svinekotelet med en sauce som hed robert.
Da vi var så godt i gang med at lave mad, gik brandalarmen igang,
så alle på hele skolen blev smidt udenfor. Vi stod der ude i 10-15
minutter før vi fik lov til at komme ind og gå igang igen.
Men det er jo sådan noget der sker.
Her ser i et billede af Svinekotelet, pommes frites og sauce Robert
Smagte utrolig godt, men desværre blev vores kotelet tør, for da vi lige havde sat den over gik brandalarmen.
Dertil havde vi lavet gulerødder og rød peberfrugt, stegt på panden i smør.
Her har vi Kalve satué marengo med kartoffel-sellerimos
Kødet blev lige som det skulle, det smeltet ligefrem på tungen, og du kunne skære det over med en gaffel.
Første gang vi skulle anrette retterne pæne, og vi gjorde det da okay.
Men til Kalve satué marengo med kartoffel-sellerimos anrettes på den modsatte måde af hvad vi havde gjort. Og desværre blev mosen også lidt for tynd. Men øvelse gør mester, som man siger.
Håber i kan lide dette i ser. Hvis i vil have opskrift må i gerne skrive, så kan det være jeg laver et indlæg med disse opskrifter <3
Håber på i får en rigtig dejlig weekend.
Kys og Kram fra Natasja
Det er godt nok længe siden jeg har skrevet et opslag, og det er jeg godt nok meget ked af det over.
Men nu kommer der heldigvis et opslag.
De sidste 2 ugers tid har vi mest siddet på skolebænken.
Men vi har også være på Food Festival d. 1-3 september. Det var virkelig en opleves for livet. Havde morgenvagt lørdag og en aftensvagt søndag. Jeg stod i Tulip teltet. Vi solgte Bacon toast, lavet ud af bacon mayo, cheddar ost og selvfølgelig bacon.
Vi havde også lavet smags prøver med rodfrugt mos med bacon oven på.
I dag d 8/9 har været en lang men utrolig god dag. Vi mødet ind kl 10 og fik først fri kl 17:15 men sådan er det jo at være i denne branche.
Først havde vi om fødvarehygiejne, som var helt utrolig sjov, fordi vores dejlig lærer lavede lidt sjov ind imellem.
Derefter skulle vi ud i køkkenet og lave Kalve sauté marengo med kartoffel-sellerimos og svinekotelet med en sauce som hed robert.
Da vi var så godt i gang med at lave mad, gik brandalarmen igang,
så alle på hele skolen blev smidt udenfor. Vi stod der ude i 10-15
minutter før vi fik lov til at komme ind og gå igang igen.
Men det er jo sådan noget der sker.
Her ser i et billede af Svinekotelet, pommes frites og sauce Robert
Smagte utrolig godt, men desværre blev vores kotelet tør, for da vi lige havde sat den over gik brandalarmen.
Dertil havde vi lavet gulerødder og rød peberfrugt, stegt på panden i smør.
Her har vi Kalve satué marengo med kartoffel-sellerimos
Kødet blev lige som det skulle, det smeltet ligefrem på tungen, og du kunne skære det over med en gaffel.
Første gang vi skulle anrette retterne pæne, og vi gjorde det da okay.
Men til Kalve satué marengo med kartoffel-sellerimos anrettes på den modsatte måde af hvad vi havde gjort. Og desværre blev mosen også lidt for tynd. Men øvelse gør mester, som man siger.
Håber i kan lide dette i ser. Hvis i vil have opskrift må i gerne skrive, så kan det være jeg laver et indlæg med disse opskrifter <3
Håber på i får en rigtig dejlig weekend.
Kys og Kram fra Natasja
Kommentarer
Send en kommentar